zaterdag 04 juli 2020

A Algemeen

Fiets mee met de jury van de Groene Paauw op 3 juli

Op woensdag 3 juli bezoekt de jury van de Groene Paauw de genomineerde groene plekken die door bewoners worden beheerd. Tijdens de rondgang per fiets langs deze groene objecten geven de initiatiefnemers een toelichting op hun adoptiegroen/zelfbeheer-project.

De Groene Paauw wordt jaarlijks uitgereikt aan die inwoner, vereniging of organisatie die zich vrijwillig verdienstelijk maakt voor het beste en mooiste gemeenschappelijk groen in de nabije woonomgeving. De jury let bij de beoordeling vooral op de staat van het onderhoud en de creativiteit van het ontwerp. Een ander belangrijk criterium is of en hoe buurtbewoners zijn betrokken bij groenprojecten in de openbare ruimte.
Belangstellenden worden uitgenodigd om mee te fietsen met de jury en meer te weten te komen over deze groene pareltjes. Fietst u ook mee met de jury van de Groene Paauw? Meld u dan met uw fiets op woensdag 3 juli om 19.00 uur bij het Deylerhuis, Hofcampweg 3 in Wassenaar. Aanmelden is zeer gewenst, dit kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meedoen met groen

Bent u geïnteresseerd in het onderhoud van een stukje openbaar groen, het zogenaamde adoptiegroen? Adoptiegroen kan bestaat uit het beheer van een groenstrook, plantsoen perk of speeltuin, het beplanten van een boomspiegel of het aanleggen van een geveltuin. Meer informatie over adoptiegroen is te lezen op www.wassenaar.nl/meedoenmetgroen.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief