woensdag 08 april 2020

S Sport

Verbouwing bij Blauw-Zwart in volle gang

Zoals algemeen bekend is onze bijna 50-jarige Blauw-Zwart tribune aan een grondige renovatie toe.
Onder andere het waterdicht maken, aanbrengen van duurzame licht- en verwarmingsinstallatie en modernisering van de kleedruimtes voor spelers, trainers, fysio en scheidsrechter stonden al een tijdje op het verlanglijstje.

Met opbrengsten uit sponsoring en de veiling van oktober vorig jaar, bijdragen van de gemeente Wassenaar, Taxc en Fonds 1818 was er voldoende budget om begin mei te beginnen met het nodige sloop- en stripwerk.

Medio juni is de stand van zaken dat aan de buitenzijde het hekwerk en de banken verwijdert en geschuurd zijn, een waterdichte coating is aangebracht en de eerste contouren van het nieuwe hek- en leuningwerk vorm krijgt.
Binnen is de opbouw in volle gang. De fysio-ruimte is gestript en wordt opnieuw geschilderd, installaties zijn vervangen en de eerste kleedkamer en douches zijn zo goed als gereed. Het streven is voor de bouwvak deze klus af te ronden.

Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest door vele veel geprezen vrijwilligers zoals de veldploeg, het bestuur van SBZ, Marco Rimmelzwaan, Jerry van der Ploeg, Ed Meijer, Timo Oosterveer, Marcant totaalbouw, Van Leeuwen Verwarming, Mesa Coatings, Bos Las- en metaalwerken, Kluswijs Van Veen, DCS Containerservice, G. van der Holst en Zn., Schildersbedrijf Toine l’Aimi, Hugo Zandvliet schilderwerken, UTS Abbink, ETIB l’Ami en Opslaghotel.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief