zaterdag 30 mei 2020

E Events

Zaterdag 29 Juni Puur Natuur Markt In Zomerse Sferen

Deze zaterdag 29 juni strijkt de Puur Natuur Markt weer neer in hartje Wassenaar. Vanaf 10.00 – 17.00 uur ben je welkom in de van Hogendorpstraat om ontspannen rond te struinen op deze kleurrijke, maandelijkse markt en lekker (na) te genieten op één van de vele terrassen op deze markt.

Zoek een vrolijke blikvanger uit voor je tuin of terras bij de plantenkweker, pas een te gekke hoed, een mooi sieraad of een fair- trade zijden jurkje, snuffel tussen de Franse brocante spullen en verwonder je over vele stands met authentieke en natuurlijke producten. Ontmoet de kunstenaars die van klei keramiek maken, hout bewerken tot prachtige ( snij)planken of met de hand geweefde stof tot kussens verwerken.

Hoera het is zomer; eindelijk kun je buiten eten! Op deze Puur Natuur Markt vind je de meest verrukkelijke pure, regionale en ambachtelijke producten om je ( picknick)mand mee te vullen; wat dacht je van een vers geroosterd biologisch kippetje, (gevuld) brood, olijfolie, kaas uit het Groene Hart , Spaanse ham, versgebakken Bretonse crèpes, Hollandse kersen en een homemade citroentaartje toe? O, ja vergeet de wijn niet! Trouwens er is ook weer volop vlierbloesemsiroop uit de duinen. Er is muziek, en s’ middags kunnen kinderen ( gratis) een ‘kletspot’ komen maken aan de kinderkraam. Alle standhouders hebben er reuze veel zin in! Kom en ontmoet ze zaterdag.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief