zaterdag 04 juli 2020

S Sport

Record opkomst bij gezamenlijke afsluiting seizoen WZK tri-team

Om 8.30 stonden ze klaar op de Parkeerplaats bij de Boerderij van Meyendel: maar liefst 77 hardlopers en wandelaars. Veel leden hadden aan de oproep om mee te doen aan een gezellige gezamenlijke training om het einde van het wedstrijdseizoen in te luiden massaal gehoor gegeven en daarbij ook partners en kinderen meegenomen. Hoewel vroeg, wilde niemand dit missen en het weer was ons daarbij heel gunstig gestemd. De deelnemers konden kiezen voor verschillende groepen. Wat sneller of langzamer, trailen of op de weg lopen, wandelen en ook voor de kids was er iets georganiseerd.

Het was hoe dan ook genieten, van de natuur in onze prachtige “achtertuin van Wassenaar”, het zonnetje wat nog niet te warm scheen, de gezelligheid onder de lopers. Om 10.00 verzamelden we ons op het terras voor het volgende, minstens zo belangrijke onderdeel van deze ochtend: de koffie! Daarbij was ook de uitreiking van twee clubprijzen gepland: de bokaal die ten deel zou vallen aan de clubkampioen en die voor de Rookie of the Year.

Voorzitter Ronald Sijsenaar memoreerde het ruim 25 jarig bestaan van de vereniging, die opgericht werd door Jan van Egmond, de eerste trainer van Tri-Team. Uit handen van zijn dochters mocht John Gras, lid van het eerste uur de Jan van Egmond bokaal, de beker voor de clubkampioen in ontvangst nemen. John, die dit jaar zijn 70ste verjaardag gaat vieren en het afgelopen jaar vele wedstrijden in afstanden tussen 10 en 25 kilometer liep, is een voorbeeld voor velen als het gaat om gezond en actief blijven! Daarnaast is hij een enorme sociale persoon die heel veel betekent voor de club omdat hij altijd klaarstaat. Zo was hij bijvoorbeeld de maker van de Rookie bokaal, de beker die sinds enkele jaren wordt uitgereikt aan een nieuw lid (< 1 jaar), die zich met veel enthousisasme en met liefde voor de club zich gestort heeft op de loopsport! Deze bokaal werd uitgereikt aan Miranda van der Meer, die er wel een beetje beduusd van was, maar de bokaal dubbel en dwars verdiend heeft. Met twee kampioenen rijker en na een gezellig afsluitend samenzijn zat het er weer op. Er wordt nog doorgetraind tot medio augustus. Ook een keer meetrainen bij een van onze groepen? Dat kan iedere dinsdag en donderdagavond. Neem een kijkje op www.tri-team.nl of kijk op onze www.facebook.nl/wzktriteam.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief