zondag 09 augustus 2020

S Sport

Trainen in voorbereiding op de 15 van Wassenaar

Ben je hardloper maar mis je de extra stimulans van een professionele hardlooptrainer en een groep? Hardloopvereniging WZK Tri-Team organiseert een hardloopcursus ter voorbereiding op de 15 van Wassenaar op 13 oktober 2019.

Wil jij beter leren hardlopen? En wil je ook lekker sporten in de prachtige omgeving van Wassenaar? Doe dan mee met onze hardlooptrainingen. Onder begeleiding van gediplomeerde hardlooptrainers ga je zes weken aan de slag om je hardlooptechniek en conditie te verbeteren. De cursus start op dinsdag 3 september 2019. Op 27 augustus 2019 bieden we je de mogelijkheid gratis deel te nemen aan een proeftraining.

15 km cursus op twee verschillende niveaus
• Je eerste 15 km
Als je comfortabel een 8 km kunt lopen, dan is deze cursus geschikt voor jou. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van je hardlooptechniek en conditie zodat ook jij goed voorbereid bent voor je eerste 15 km.
• Een PR op de 15 km
Voor iedereen die een PR op de 15 km wil verbeteren. Als je al één of meerdere keren een 15 km hebt gelopen en je PR wilt verbeteren, dan is deze cursus geschikt voor jou. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van je hardlooptechniek, conditie en snelheid.

Beide cursussen hebben als einddoel de 15 van Wassenaar op 13 oktober 2019.

Kosten
Voor € 30,00 krijg je zes weken professionele training en begeleiding van gediplomeerde hardlooptrainers, een trainingsschema en een tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie.
Check www.tri-team.nl/evenementen/cursus-halve-marathon/ voor meer informatie.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief