donderdag 06 augustus 2020

K Kunst & cultuur

Veel Animo voor Sfeervol Openlucht Concert Nachtgeluiden (VIDEO)

Op vrijdagavond 30 augustus werd voor de vijfde keer het evenement “nachtgeluiden” in Wassenaar georganiseerd. Dit concert met diner wordt drie tot vier keer per zomer ergens in Nederland opgevoerd.

“De eerste twee keer zijn in Wassenaar georganiseerd bij de Braziliaanse ambassade en vervolgens gingen wij met de aanwezigen naar park de Paauw”, vertelt initiatiefnemer André Heuvelman.

“We zijn die twee keer doornat geregend. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een overdekte plaats om ons concert te kunnen geven en die hebben we gevonden in de oude kapschuur aan de Papeweg. Voor de derde keer wordt het concert daar gegeven.”

Zo’n 150 aanwezigen hadden hun weg gevonden naar de Papeweg, waar zij voorafgaande aan het concert in de prachtige tuin met elkaar een maaltijd en een heerlijk glas wijn nuttigden.

Toen het eenmaal donker was nam iedereen plaats op de stoelen in de oude kapschuur om te genieten van het prachtige concert, dat André Heuvelman met zijn band Live! Band/A en zangeres Lilian Farahan ten gehore gaven.

Deze keer lieten de weergoden zich van hun goede kant zien en kon iedereen genieten van een prachtig concert op een heerlijke zomeravond.

Trébol producties maakte een impressie van deze avond voor WSN tv.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief