zondag 24 januari 2021

A Algemeen

Meidenwerk start weer

Om de week organiseert het jongerenwerk een meidenavond voor alle meiden tussen de 10 en 15 jaar. Twee ervaren meidenwerkers gaan aan de slag met de meiden en behandelen thema’s als liefde, pesten, weerbaarheid, zelfbeeld en sociale media, sexting. Naast het bespreken van deze serieuze onderwerpen wordt er ook gewerkt aan creatieve vaardigheden en wordt er geknutseld, geschilderd, of er worden sieraden gemaakt.

De meiden hebben ook inspraak over de indeling van de avonden en mogen hun ideeën ook aangeven bij de meidenwerkers. Zo is er van de zomer bijvoorbeeld een hele leuke speurtocht gedaan door het centrum van Wassenaar. Als afsluiting van de zomervakantie zijn de meiden met de meidenwerkers naar Drievliet geweest.

De eerst volgende meidenavond is weer op donderdag 19 september. Alle avonden worden gehouden bij scouting Willibrord op de Dr Mansveltkade 9. Alle meiden die een keer een kijkje willen nemen zijn welkom om deel te nemen aan de meidenavond.

Wil je je aanmelden voor het meidenwerk of meer informatie over het meidenwerk, dan kun je contact opnemen met Manon de Bruijn via 0631004733 of met Simone Stap via 0619789178

Meer weten?
Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact op via 0182-640694 of bezoek onze website: http://www.jongerenwerkwassenaar.nl