Goede start kent geen vervolg

1 oktober 201957 second read

Op een nat en winderig veld werden de weinige toeschouwers niet bepaald vermaakt. In de as van de Blauwen werden Tom van der Marel en Dunke Lagerberg node gemist.

Het was erg onrustig en hoewel Blauw-Zwart vóór de rust het meest aan de bal was en er wel goede kansen gecreëerd werden, vielen er geen doelpunten door een te laag tempo en te weinig zelfvertrouwen.
De eerste corner voor Blauw-Zwart kwam pas na 27 minuten en de stevige verdedigers van Nieuwkoop wisten daar wel raad mee.

Na de thee kwam Illias Assaban in het veld voor Bastiaan Hendriksen en even later Nick Laponder voor Stefano Timmers. Het mocht allemaal niet baten en uit een eigenlijk onverwachte aanval wist een speler van Nieuwkoop prachtig te scoren. Blauw-Zwart deed er nog een schepje bovenop, maar het hielp niet. Opgelegde kansen die er kwamen werden niet benut en de ruimte die achterin kwam werd door de gastheren op een gegeven moment hard afgestraft: 2-0.

A.s. zaterdag 5 oktober om 15.00 uur is de volgende wedstrijd op sportpark De Schulpwei tegen V.V.C. uit Nieuw Vennep. De spelers hebben uw steun hard nodig.