donderdag 24 juni 2021

S Sport

Nieuwe trainingspakken stuwen Blauw-Zwart JO11-1 tot grote hoogte

De nieuwe trainingspakken, gesponsord door Swap Support en i4 Housing, vormden afgelopen zaterdag een uitstekende motivatie voor de mannen van Blauw-Zwart JO11-1. In de onvervalste derby tegen SV Wassenaar vonden ze liefst zeven keer het net. Toen de kruitdampen van de stevige veldslag eenmaal waren opgetrokken, prijkte er een eindstand van 7-2 op het scorebord.Op het halve kunstgrasveld, zonder de altijd hinderlijk in de weg liggende ‘hoedjes’ combineerde JO11-1 er lustig op los. De trainingen werpen duidelijk hun vruchten af, aangezien de mannen elkaar steeds beter weten te vinden in het veld. Waar in voorgaande wedstrijden het vinden van het net nog wel eens een probleem was, liep dat nu van een leien dakje. Via Max (2x) en Milan was er snel een mooie voorsprong bereikt, die werd uitgebouwd naar een 5-2 ruststand.

SV Wassenaar, waar Engels de voertaal was, zette in de tweede helft een tandje bij en dat leverde een aantal pittige duels om de bal op. De scheidsrechter moest dan ook alle zeilen bijzetten om de kemphanen een beetje in het gareel te houden. Dat was ook niet zo gek, want de belangen waren immers groot. De eer van het dorp stond op het spel en voor Blauw-Zwart was de overwinning belangrijk om een vurig gewenst plekje in de hoofdklasse te bemachtigen.

Die zege kwam uiteindelijk geen moment in gevaar en de teller stopte bij zeven (doelpunten van Teun (2x), Joep en Max.

Deze week krijgen Joep, Max, Teun, Rowan, Beau, Fos, Roy, Alec, Jimme en Milan versterking van spelers uit andere teams omdat ze dan voor het eerst een wedstrijd als elftal gaan spelen.