maandag 25 oktober 2021

A Algemeen

WassenaarDoet verbindt Wassenaarders

WassenaarDoet.nl dé website waar inwoners elkaar kunnen vinden voor zowel praktische als sociale onbetaalde hulp. Alle Wassenaarders, jong en oud, kunnen een oproep plaatsen of op een oproep reageren. WassenaarDoet.nl verbindt dorpsgenoten die elkaar anders niet zouden vinden en veel voor elkaar kunnen betekenen.

WassenaarDoet.nl wordt steeds bekender in Wassenaar en sinds we afgelopen februari begonnen, zijn er al prachtige ontmoetingen uit voortgekomen. Ook komen er steeds meer vragen en aanbod op de website.

Zo vraagt een 89 jarige vrouw die van gezelschap houdt of er iemand is die rijbewijs heeft en zin heeft om samen boodschappen te doen en/of ergens koffie te drinken. En een zelfstandige 79-jarige vrouw wil graag iemand ontmoeten om regelmatig samen erop uit te trekken. Vooral muziek vindt ze erg leuk! Een andere mevrouw zoekt iemand die af en toe wil fietsen op de duofiets samen met haar moeder van 67.

Er zijn ook wat mensen die graag willen wandelen, zoals Henk, die niet alleen meer kan wandelen, maar gek is op de natuur. Hij zou graag op een donderdag een keertje met iemand gaan wandelen. Of een vrouw die voor haar moeder, die geestelijk heel goed is, maar niet zelfstandig naar buiten kan, iemand zoekt die haar een keer in de week mee naar buiten wil nemen voor een blokje om.

Heb je interesse om één van deze mensen te helpen of heb je zelf een vraag of een ander aanbod? Kijk dan op onze website en reageer!

Zo maken we ons toch al zo mooie dorp nog mooier!