woensdag 23 juni 2021

S Sport

Bestuur WZK Zwemmen enorm trots op de WZK Activiteitencommissie!

De enthousiaste groep vrijwilligers van de WZK Activiteiten Commissie hebben op 11 oktober de Make A Difference Award gewonnen. Deze jaarlijkse prijs uitgereikt door de Vrijwilligers Centrale Wassenaar is bedoeld voor een vrijwilliger of team van vrijwilligers dat tussen de 15 en 25 jaar oud is.

De (jonge) vrijwilligers van de Activiteitencommissie zetten zich het hele jaar in om tal van activiteiten te organiseren voor de leden van WZK Zwemmen. Zo organiseren ze het jaarlijkse kamp, de nieuwjaarsduik en het bijbehorende oliebollentoernooi, de barbecue aan het einde van het seizoen en tal van andere activiteiten zoals een spooktocht of een pubquiz. Deze jonge vrijwilligers zetten zich belangeloos in om de vereniging te promoten.

W.Z.K. Zwemmen is blij met jonge vrijwilligers en moedigt jongeren ook aan om vrijwilligerswerk te gaan doen. Niet alleen omdat het essentieel is voor onze Wassenaarse samenleving, maar vooral omdat het ook heel leuk is. Vrijwilligerswerk is niet alleen goed voor de samenleving, het geeft je ook een hoop levenservaring mee. Verder is het bestuur blij met de Wassenaarse vrijwilligerscentrale die de jonge vrijwilligers extra in het zonnetje zetten, dat geeft waardering voor hun belangloze inzet!

WZK Zwemmen is dan ook trots dat we over zo een grote groep jonge vrijwilligers kunnen beschikken. Gefeliciteerd namens het bestuur zwemmen!