maandag 01 maart 2021

K Kunst & cultuur

Alweer een muzikaal cadeau in Muzehall24

Afgelopen zaterdag gaf het Laudamas strijkkwartet een concert in de Muzehall24 in de van Hallstraat in Wassenaar. De Muzehall is een hippe loods op een ruimtelijke plek van het industrieterrein die dienst doet als concertzaaltje, als expositieruimte en als privé garage.

Een dertig-tal bezoekers kwamen nieuwsgierig af op het concert dat iets meer dan een uur duurde.
Vol overgave en enthousiasme werden twee hele strijkkwartetten gespeeld van de componisten Mendelssohn en Borodin. Heerlijke muziek om naar te luisteren vol meeslepende melodieën. Na afloop verzuchtten verschillende bezoekers een welgemeend ‘gewoonweg fantastisch!’.

Het Laudamas kwartet, bestaande uit vier musici van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Laurens van Vliet (1e viool), Marie José Schrijner (2e viool), Maartje van Rheeden (altviool) en Daniël Petrovitsch (cello) zullen dit seizoen meerdere concerten in de MUZEHALL24 geven. Ín verschillende kranten zullen berichten geplaatst worden wanneer er weer een concert zal plaatsvinden.

En als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten in de Muzehall, dan kunt u een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.

Foto: Tan Verschuijl