woensdag 26 februari 2020

S Sport

Vrienden van WZK Zwemmen bedankt!

Het seizoen is alweer even onderweg en alle takken van sport binnen WZK Zwemmen laten mooie resultaten zien! Zo staan er verschillende waterpoloteams in de top-3 van de competitie, werden er al verschillende prijzen binnengehaald bij wedstrijdzwemmen en zijn er veel jeugdleden grote stappen aan het maken voor het halen van hun zwemdiploma’s.

De sponsorcommissie van WZK Zwemmen heeft ook niet stilgezeten; we hebben 15 sponsors mogen verwelkomen die Vrienden van WZK Zwemmen zijn geworden. Vrienden van WZK Zwemmen dragen onze mooie vereniging een warm hart toe en zijn onmisbaar voor de continuering van onze vereniging. Onze Vrienden zien in dat WZK Zwemmen een vereniging is waar gezelligheid en de sportieve prestaties gepaard gaan. Wij zijn dan ook heel verheugd om dit nieuws met jullie te delen.

Samen met onze vrienden kunnen we investeren in nieuwe, actuele trainingsmaterialen. Hierdoor kunnen we uitdagende trainingen blijven geven aan onze leden, kunnen we promotiemateriaal zoals vlaggen, banners, folders enz. aanschaffen en onze trainers, indien nodig, bijscholen. Dit alles was uiteraard niet mogelijk geweest zonder de steun van onze trouwe sponsoren.

Daarnaast hebben we nog meer mooi nieuws; Onderdeel van de Sponsorcommissie is natuurlijk ook de Rabo Clubsupport actie, die een bedrag van €988,89 heeft opgebracht! Daarnaast is de Grote Clubactie nog volop bezig, de organisatie daarvan ligt in handen van de WZK Activiteitencommissie. Hiervoor kunt nog loten kopen, waarmee u kans maakt op mooie prijzen en tegelijkertijd de vereniging steunt. Meer informatie via de social media van WZK Activiteitencommissie.

Graag willen we ‘Onze vrienden’ bedanken:
Autobedrijf Rooijakkers, Voorzuylen, de Wilde Spoorwegbouw, Installatiebedrijf Aad van der Putte, Van de Lely Hoveniers, BOL dienstverlening, Voorham Bronbemaling, ASN Autoschade van Veen, Gloseco, Bagel Alley, Me Gusta, Kluswijs van Veen, BJ Solutions, De Zorgpraktijk en Marco Brederode Timmer- en Onderhoudsbedrijf.

Interesse om vriend van WZK Zwemmen te worden namens uw bedrijf?
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op onze website voor meer informatie.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief