maandag 03 oktober 2022

A Algemeen

Cursus omgaan met dementie vanaf donderdag 7 november

Op donderdag 7 november a.s. start de cursus 'Omgaan met dementie'. De cursus is voor partners en familieleden van mensen met dementie, maar ook vrijwilligers en andere betrokkenen.

De cursus bestaat uit drie aaneengesloten bijeenkomsten:
7 november, 14 november en 21 november a.s. ; donderdag 5 december is er een terugkombijeenkomst.
De bijeenkomsten worden van 10.00- 12.00 uur gehouden in het UVV lokaal van het van Heeckerenhuis, van Heeckerenstraat 2 in Wassenaar.

De cursus wordt door Ank Stout (consulent mantelzorg SMOW), Carla Kuijt (casemanager dementie SWZ) en Frank Hillenaar (casemanager dementie Florence) gegeven.

Tijdens de eerste bijeenkomst wordt er voorlichting over dementie gegeven door een psychologe. Op de tweede en derde bijeenkomst is er ruimte om ervaring en beleving met elkaar delen, worden er handigheden en tips gegeven, informatie over waar en welke hulp er gekregen kan worden, regelgeving ed.
Aan de cursus zijn geen kosten verbonden , maar verwacht wordt dat deelnemers, in principe, alle drie de bijeenkomsten bijwonen.

Voor verdere informatie en om u op te geven kunt u contact opnemen met
Ank Stout: 070-5110648 , a.stout@smowassenaar of Frank Hillenaar: 06-398 50 470, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.