maandag 24 februari 2020

S Sport

WZK-TRI Team actief door het hele land

Dit weekend werd heel wat afgereisd en hardgelopen. Van de Waddeneilanden, de Brabantse zandgronden, de Venen naar onze eigen Meijendelse duinen. Zaterdagmorgen werd er weer met veel enthousiasme met een groep getraind in Meijendel, een mooie route door de duinen met daarna ervaringen uitwisselen in de boerderij.

Zaterdag was Karin actief bij “Kleintje Berenloop” op Terschelling. Op zondag was het de beurt aan de lopers op de halve en hele marathon. Om 12.00 startten Daphne, Robert, Monique en Tineke onder het toeziend oog van de Brandaris voor de halve marathon, en enige tijd later ging Pieter van start voor zijn 109e (ultra)marathon! Zij werden op fantastisch weer getrakteerd. Het eiland voorziet in alle soorten parcours, van asfaltweg tot strand, bospaden en schelpenpaden. Behalve van de prachtige natuur, was het genieten van de gezelligheid langs het parcours. Alle lopers waren blij en tevreden met al weer een Berenloop tijd en dik verdiende medaille.

In Mijdrecht was de start van het 25e Z&Z seizoen met de Zilveren Turfloop. Hier gingen Benjamin, Karin, Stephanie, Erwin, Lisette, Tineke, John, Fleur, Angelique, Maarten, Barry, Vanessa, Marlous, Marc, Richard, Monique, Ronald, .. en Els naar toe.

Ideaal loopweer, zonnetje en een prima temperatuur. Een mooi afwisselend parcours langs de Kromme Mijdrecht en de polders rondom Mijdrecht. De een ging weg voor een PR (en dat lukte Angeliqueen Benjamin), andere om lekker te lopen of als trainingsronde na de marathon van een 2 weken geleden. Wat de motivatie ook was, tevreden lopers na afloop en een mooie beleving rijker.

Naar het zuiden, het Brabantse Alphen, waren Monique en Diana gegaan voor de Alphense Bergen Trail. Een pittige uitdagende trailrun van 12,5 km over heide en zandpaden, kleine en stevige klimmetjes slingerende door de bossen en heidevelden. Een mooie prestatie werd hier neergezet

Het Triteam doet aan een grote variatie aan loopevenementen mee, dicht bij huis, ver weg, verhard en onverhard en over verschillende afstanden. Alleen meetrainen kan natuurlijk ook. www.tri-team.nl

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief