maandag 10 augustus 2020

N Nieuws

Sterk spel Tafeltennisteam 'Snel en Lenig'.

Op dinsdagavond 13 november trof het team van tafeltennisvereniging Snel en Lenig (SEL1) een sterke tegenstander in de UBT-competitie. Zij moesten het opnemen tegen tafeltennisvereniging VVV uit Leidschendam.

SEL1 werd die avond vertegenwoordigd door Thomas Beuman, Kevin Turk en Cor Deen. Zij wisten met 8-2 de winst naar zich toe te trekken. Een prachtige prestatie mede dankzij nieuwkomer Cor. Hij won op overtuigende wijze in tweesetters van twee sterke tegenstanders. De scores waren: 21-17/21-12 en 21-11/21-17. Ook Thomas en Kevin lieten sterk spel zien. Op maandag 18 november wordt een nieuwe wedstrijd gespeeld, nu tegen TTVB uit Zoetermeer.

Naast competitiespelen biedt SEL ook volop gelegenheid voor recreatief spelen. Iedere woensdagavond wordt er gespeeld in Sporthal De Schulpwei. Heb je ook zin om te tafeltennissen? Nieuwe leden zijn altijd welkom. Iedere woensdagavond wordt van 20.00 tot 22.00 uur getraind in Sporthal De Schulpwei, Dr. Mansveltkade 1 in Wassenaar. Een trainer is aanwezig voor de benodigde begeleiding. De contributie bedraagt € 57,50 per half jaar. De minimum leeftijd is 16 jaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter Richard Deighton via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook kijken op de website van Snel en Lenig: https://www.snelenlenig.nl.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief