donderdag 09 december 2021

N Nieuws

Jongereninloop gestart in kantine Schulpwei

Op initiatief van een aantal Wassenaarse jongeren en ouders is er in samenwerking met het jongerenwerk een jongereninloop gestart. Het jongerenwerk heeft gezorgd voor accommodatie en is op donderdag 21 november met een groep van 8 jongeren gestart met de eerste inloop.

Onder begeleiding van Rens Cornelisse en Said Ajar zijn in de eerste bijeenkomst huisregels opgesteld, om met elkaar ervoor te zorgen dat het een plek wordt voor de jongeren waar zij bij elkaar mogen komen, elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten met elkaar kunnen doen. Deze inloop loopt tot het einde van het jaar, waarna er wordt geëvalueerd of er doorgang aan wordt gegeven.

In samenspraak met de jongerenwerkers wordt er elke week een activiteit gehouden bijvoorbeeld een dart toernooi, PlayStation toernooi of een kookactiviteit. Ben jij tussen de 10 en 18 jaar en vind je het leuk om samen met andere jongeren diverse activiteiten te doen, kom dan langs bij de inloop. De inloop is gratis.

Locatie inloop: Kantine `Schulpwei Dr Mansveltkade 1
Tijd: iedere donderdag van 17:00 tot 19:00 uur

Vooraankondiging vuurwerk preventie
Op woensdag 4 december zal het jongerenwerk om 15:30 te vinden zijn in de Bieb van Wassenaar op de Langstraat 40. Het jongerenwerk zal daar voorlichting geven over vuurwerk. Ook delen zij pakketjes uit aan jongeren om het vuurwerk veilig af te steken. Op dinsdag 17 december zal het jongerenwerk vuurwerk voorlichting geven op het Rijnlands Lyceum in de pauze.

Meer weten?
Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact op via 0182-640694 of bezoek onze website: http://www.jongerenwerkwassenaar.nl