maandag 25 oktober 2021

A Algemeen

Voel je gewaardeerd.. met de Wassenaarse Vrijwilligerspas

De Wassenaarse Vrijwilligerspas bestaat sinds 2012. Het bezit van deze pas biedt veel voordeel aan actieve vrijwilligers in Wassenaar.

Met de pas krijg je korting bij zo'n 90 winkels, bedrijven en culturele instellingen in Wassenaar e.o. Met hun aanbiedingen willen deze bedrijven hun grote waardering tonen voor jouw inzet als vrijwilliger. 

Ook kun je met de pas meedoen aan de Wassenaarse Vrijwilligersdagen die elk jaar in oktober plaatsvinden. Geef je op voor een van de vele gratis, leuke en leerzame fun workshops en/of voorstellingen.
Meld je aan voor de interessante cursussen, workshops en thema-avonden bij de Vrijwilligersacademie Wassenaar. Veelal gratis ofwel met fikse korting. Er is voor elk wat wils. Bijv. over financiële planning, computers en social media, omgang met dementie enz. enz. Kijk op onze website voor een overzicht.

Heb je nog geen pas? Vraag hem aan via de organisatie waarvoor je vrijwilligerswerk doet. De pas is bedoeld als beloningsinstrument voor alle Wassenaarse vrijwilligers en wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente. Meer informatie op onze website.