maandag 26 september 2022

S Sport

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Jordan Top Voordeel Vloeren

Voor de sponsor van de maand december is Carl Verburg met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein op bezoek geweest bij Bobby Kroon. Hij steunt met zijn bedrijf Blauw-Zwart.

Carl: Vertel eens wat over Jordan Top Voordeel Vloeren en jouw rol binnen deze organisatie.

Bobby: Ik ben directeur-eigenaar en tevens stoffeerder. Wij leveren en leggen verschillende soorten tapijt, laminaat en pvc-vloeren in verschillende motieven, bijvoorbeeld visgraatvloeren. Wij hebben twee showrooms met één helemaal gericht op pvc-vloeren, inpandig bij Blauw-Zwart hoofdsponsor Lagerberg Verhuisgroep op de Marineweg in Wassenaar. Samen met mijn collega Dennis voorzien wij u van het beste advies gebaseerd op 25 jaar ervaring.

Carl: Hoe ze je de toekomst van Jordan Top Voordeel Vloeren?
Bobby: Op dit moment ziet het er allemaal goed uit. Alles valt en staat met de economie. Het voordeel is dat wij het totaalpakket leveren en dat allemaal zelf doen!

Carl: Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en Jordan Top Voordeel vloeren van kennen?
Bobby: Van langs de lijn. Ik ben trainer geweest, heb vele feestjes georganiseerd en vooral van mijn ijzersterke 3e helft. Ik ben ook nog speler geweest van Veteranen 1 en mensen kennen mij misschien nog van de column in de De Wassenaarse Krant.

Carl: Wat heb je met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Bobby: Als vader zonder voetbalachtergrond ben ik erin gerold toen mijn oudste zoon Danny begon te voetballen bij Blauw Zwart, 20 jaar geleden. Door de jaren heen is het mijn club geworden. Ik ben zelfs sponsor geworden en heb heel veel vrijwilligerswerk gedaan.

Carl: Heb je nog advies of tips of wil je verder wat kwijt?
Bobby: Ik denk dat ze goed bezig zijn, maar dat het voetbal niet vergeten moet worden en dat trainers niet zo belangrijk zijn als de spelers. Wat ik jammer vind is dat er veel gepraat wordt over het spelletje. Het plezier moet vooral voor op blijven staan.