dinsdag 28 september 2021

A Algemeen

Koppel uit Wassenaar wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor een koppel uit Wassenaar. Zij hebben in de novembertrekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Het koppel, dat liever anoniem blijft, werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De inwoners uit Wassenaar reageren enthousiast: "Er werd ons vertelt dat we een mooie geldprijs hadden gewonnen, dit bleek een nulletje meer dan verwacht! We zijn allebei met pensioen. Met deze prijs kunnen we een achterdeurtje openhouden. Ook gaan we binnenkort naar de Kerstmarkt in Den Haag en lekker uit eten. We zijn heel blij!"

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.