Skip to content

Beginnen met hardlopen?

8 januari 20202 minute read

Goede voornemens? Start to Run!

Rode wangen, een fris gezicht en een gezond lijf; ook jij kunt een hardloper zijn! Kom meedoen, kom beleven, kom hardlopen en maak het mee tijdens de 6-weekse cursus Start to Run. Op zaterdag 4 januari 2020 iis WZK Tri-Team gestart met een nieuwe cursus Yakult Start to Run. Na een zes-weekse cursus kun je zo’n 25 minuten achter elkaar hardlopen. Aanstaande zaterdag 11 januari is de laatste instapmogelijkheid. Meld je nu aan!

Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training in het park. Tussen de lessen werk je zelf verder aan het opbouwen van je conditie en techniek met behulp van een speciale app. Met de groep werk je toe naar de afsluitende ‘Start to Finish’ trainingsloop op de zevende zaterdag. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Duizenden lopers gingen je voor en zijn via Start to Run aan een nieuwe , gezonde levensstijl begonnen. Maak ook zo’n gezonde en veilige start, samen met loopmaatjes uit je eigen omgeving en laat je begeleiden door deskundige en ervaren trainers van WZK Tri-Team.

Er wordt getraind vanuit de WZK clubruimte in het Sterrenbad (Generaal Winkelmanlaan 2, 2243 AZ Wassenaar). De ingang van de WZK clubruimte bevindt zich aan de rechterzijde van de hoofdingang halverwege de parkeerplaats. De cursus kost € 49,95 en daarvoor krijg je, niet alleen een fit lichaam maar ook het boek “de voedingsgids voor sporters” (bijna 200 pagina’s!) vol gezonde tips en recepten. Daarnaast ontvang je een mini-abonnement op het tijdschrift Runner’s World (3 edities). Verder ben je voor vier maanden lid van de Atletiekunie, zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen.

Twijfel je nog? Of ben je wellicht onzeker of je het wel kunt? Kom dan in ieder geval meedoen op 11 januari 2019 en beslis dan of je instapt voor alle trainingen! Vanaf 9:00 uur staat koffie en thee klaar en om 9:30 begint de training. Aanmelden kan via www.tri-team.nl. of kijk op de facebookpagina van WZK Tri-team. Tot snel!

Tags

BeginnerscursusHardlopenTri-TeamWassenaarWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top