Skip to content

Toerclub De Kampioen: groei en verjonging!

13 januari 202059 second read

Op zaterdag 11 januari jl. hield Toerclub de Kampioen, de Toerfietsvereniging van Wassenaar, Voorschoten en omstreken, haar traditionele Nieuwjaarsreceptie.

De bijeenkomst, in Bar ‘t Ruime Sop in Wassenaar, kende weer de gebruikelijk hoge opkomst van de leden (m/v) en hun partners. In zijn toespraak keek voorzitter Pieter van Putten kort terug op de vele mooie ritten in 2019 en het wel zeer succesvolle jubileumjaar. O.a. het leuke jubileumboekje (nog steeds verkrijgbaar), het fietsweekend in Duitsland en de familie barbecue passeerde de revue.

Ook over de agenda voor 2020 was de voorzitter zeer te spreken. Met elke week vijf ritten, dus ruim 250 per jaar!, waarvan ieder weekend twee starts vanuit Wassenaar (Bar ‘t Ruime Sop) en drie starts vanuit Voorschoten (sportinstituut Goederaad) op dinsdag, woensdag en donderdag; de keuze uit vier groepen met verschillende snelheden en een driedaags verblijf in de Ardennen zal de toestroom van nieuwe leden naar verwachting ook dit jaar bijdragen aan een forse uitbreiding en verjonging van het ledenbestand.

Meer informatie over deze actieve en springlevende vereniging vindt u op www.tcdekampioen.nl
Daar vindt u tevens een enorme hoeveelheid informatie over de aanschaf en het onderhoud van racefietsen en de toerkalender voor dit jaar.

 

Tags

TC De KampioentoerfietsverenigingWassenaarWielrennen
Gerelateerde artikelen
Back To Top