q Jongerenwerk: Vooruitblik op 2020 - Wassenaarders.nl Skip to content

Jongerenwerk: Vooruitblik op 2020

18 januari 20202 minute read

Ook in 2020 gaat het jongerenwerk weer aan de slag met o.a. voorlichting, coaching en ambulant werk. De komende periode zijn de jongerenwerkers druk bezig met het opzetten van de voorlichtingen die vanaf februari gepland staan. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Puc on Tour in de thema week over liefde. Een gastles over sexting en sociale media op de middelbare scholen en een bijeenkomst voor 18+. 

Meidenwerk

Ook is het meidenwerk weer gestart. Nieuwe meiden zijn hierbij welkom. Ben jij tussen de 10 en 15 jaar en vind je het naast creatief bezig zijn, leuk om met andere meiden het te hebben over serieuze onderwerpen als vriendschap, sociale media en liefde. Onder begeleiding van meidenwerker Simone Stap en Manon de Bruijn vind er om de week op de donderdagavond een meidenavond plaats. Meiden hebben ook inbreng over de invulling van de avonden als zij met leuke ideeën komen gaan de meidenwerkers kijken wat er mogelijk is. Volgende meidenavond is op donderdag 23 januari. Kom ook een keertje langs om te kijken of het wat voor je is.

Locatie: Scouting Willibrord
Dr Mansveltkade 9 Wassenaar
Tijd: 19:00 tot 20:30

Jongereninloop
Ook zijn alle jongeren in de leeftijd van 10 t/m 18 jaar welkom bij de jongereninloop.
Locatie inloop: Kantine Schulpwei Dr Mansveltkade 1
Tijd: iedere donderdag van 17:00 tot 19:00 uur

Meer weten?
Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact op via 0182-640694 of bezoek onze website: http://www.jongerenwerkwassenaar.nl

Tags

inloopJongerenMeidenwerkStichting Jeugd- & JongerenwerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top