Skip to content

De 214.000 kilometer van Toerclub De Kampioen

20 januari 20202 minute read

Naast het maken van een aantal mooie fietstochtjes zijn we afgelopen weken druk bezig geweest de kilometerstanden 2019 van de Strava’s, Garmins, Wahoo’s en natuurlijk de gewone kilometertellertjes van alle leden bij elkaar op te tellen. 

De eerste voorlopige telling komt uit op ruim 214.000 afgelegde fietskilometers. Dat zijn zowel de fietskilometers afgelegd door de leden in club verband als in privé. Een fantastisch aantal: dat betekent dat we met alle leden zo’n 5 keer de wereld zijn rondgefietst.

Bij de vereniging ligt de magische grens op 10.000 fiets kilometers per jaar. Zeven leden hebben dat gehaald. Overigens niet geheel verwonderlijk voor een vereniging die ruim 250 ritten per jaar organiseert. In de wintermaanden november t/m februari fietsen wij gewoon door. Uiteraard met aangepaste wielerkleding en alleen bij verantwoorde weersomstandigheden.

De weekendritten vanuit Wassenaar (Bar ‘t Ruime Sop) starten dan zowel op zaterdag als op zondag pas om 09.30 uur. Onder het motto: een uurtje fietsen, kopje koffie, uurtje terug wordt er tussen de 50 en 70 kilometer afgelegd.

De starttijden voor de ritten op dinsdag; woensdag en donderdag vanuit Voorschoten (sportinstituut Goederaad) blijven ongewijzigd, maar ook hier wordt de ritlengte aangepast aan de weersomstandigheden en (op woensdag) aan het tijdstip van de invallende schemering.
Meer informatie over deze actieve en springlevende vereniging vindt u op www.tcdekampioen.nl

 

Tags

TC De KampioenWassenaarWielersport
Gerelateerde artikelen
Back To Top