Skip to content

Van Woesik en de Wassenaarse sport- en speldagen

3 februari 20202 minute read

Op zaterdag 7 maart is de enige inschrijfmogelijkheid voor de Wassenaarse sport- en speldagen. Dit is van 10.00-11.30 uur op de locatie van Scouting Van Woesik, Duivenvoordelaan 560. De Wassenaarse sport en speldagen zijn voor de Wassenaarse jeugd vanaf groep 3 van de basisschool t/m 15 jaar. Ben je 16 jaar of ouder dan mag je samen met 70 Wassenaarse jongeren meedoen als leiding van een groep kinderen. En jij hoort er ook bij!!

Van Woesik gaat op 7 maart huttenbouwen, survivalbaan doen,varen en een vuurtje maken. Wil jij ook meedoen, zorg dan dat je er om 9.45 uur bent en meld je bij de leiding van Van Woesik. Jouw ouders krijgen een kopje koffie en kunnen even rondkijken en jou inschrijven voor de Wassenaarse sport- en speldagen. Inschrijven voor de poldercross kan dan ook. Er is genoeg te doen en te beleven!!

Bij de sport en speldagen wordt je ingedeeld bij een team van jouw leeftijd. Natuurlijk zit er een vriendje of vriendinnetje in jouw team. En ieder team krijgt 2 gezellige leiding, die de groep mee neemt op avontuur. We zijn 3 dagen lang op 24, 25 en 26 augustus heerlijk buiten. We doen veel spellen, sporten, varen door de polder, doen survivalspellen, bosspellen, speurtochten en nog veel meer. Ieder jaar weer ervaren we hoe veel plezier de ruim 400 kinderen hebben.

Scouting Van Woesik organiseert iedere zaterdag spellen. De kinderen zijn bijna altijd buiten bezig. Ze bouwen hun eigen hutten, koken hun eten en worden iedere week meer zelfstandig. Daarbij is er veel aandacht voor samenwerken. Vriendjes en vriendinnetjes maken vind iedereen leuk. De leiding van Van Woesik begeleidt de kinderen daarbij.

Dus niet vergeten 7 MAART inschrijven voor de sport en speldagen én meedoen aan de open dag bij Van Woesik. Voor meer informatie bel met Leo Bellekom, 0643265500.

Tags

van WoesikWassenaarWassenaarse Sport en Speldagen
Gerelateerde artikelen
Back To Top