Skip to content

Vrijheid Blijheid bij Toerclub de Kampioen

3 februari 20202 minute read

Bij Toerclub de Kampioen; de toerfietsvereniging van Wassenaar, Voorschoten en inmiddels verre omstreken kennen we geen verplichte aanwezigheid; vaste afspraken of anderszins. Ieder lid of gastrijder is altijd van harte welkom. 

De samenstelling van de groepen is afhankelijk van de opkomst op de dag zelf. Hebt u geen zin of tijd om te komen, dan kan dat bij De Kampioen. Maar als u komt, dan treft u altijd anderen die zin hebben in een leuke rit en een gezellige koffiepauze onderweg. Wij kennen alle fietsroutes in de wijde omgeving en met ons komt u op de mooiste plekken! 

Bij de ritten in de winter ligt de gemiddelde snelheid soms iets lager dan in de zomer doordat het fietsen in koudere en vochtiger lucht nu eenmaal meer energie vergt en het meer moeite kost om het gebruikelijke gemiddelde aan te houden. Maar ook tijdens het wintertoeren is de sfeer tijdens de rit en de koffiepauze de moeite van de inspanning meer dan waard!

De weekendritten vanuit Wassenaar (Jachtwerf Princehaven) starten in de wintermaanden zowel op zaterdag als op zondag pas om 09.30 uur. Onder het motto: een uurtje fietsen, kopje koffie, uurtje terug wordt er tussen de 50 en 70 kilometer afgelegd.

De starttijden voor de ritten op dinsdag; woensdag en donderdag vanuit Voorschoten (Sportinstituut Goederaad) blijven ongewijzigd, maar ook hier wordt de ritlengte aangepast aan de weersomstandigheden en (op woensdag) aan het tijdstip van de invallende schemering.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens een enorme hoeveelheid informatie over de aanschaf en het onderhoud van racefietsen en de toerkalender voor de rest van het jaar.

 

Tags

TC De KampioenWassenaarWielersportWielrennen
Gerelateerde artikelen
Back To Top