Skip to content
Fotocredit: Weerplaza

Politie: Doe de juiste melding bij stormschade

9 februari 202052 second read

De storm Ciara zorgt zondag in de loop van de dag mogelijk voor (zeer) zware wind (stoten > 110 km/h). Dat betekent dat er ook schade of overlast kan ontstaan door afgebroken takken of omgewaaide bomen.

Ziet u in de openbare ruimte afgesproken takken, omgewaaide bomen of andere stormschade? Maak dan een melding openbare ruimte via de website van de gemeente Wassenaar. De meldingen die bij de gemeente binnenkomen worden afgehandeld op volgorde van prioriteit. De gemeente Wassenaar verwacht maandag veel telefoontjes van inwoners die overlast of schade hebben en vraagt alvast om begrip. 

Ook de politie Wassenaar verwacht bij hevige windstoten (storm) de meldkamer honderden telefoontjes van inwoners die overlast of schade hebben. Situaties die levensbedreigend zijn krijgen voorrang op andere hulpverzoeken. Medewerkers van de meldkamer die telefoontjes aannemen maken een snelle inschatting van het risico en kunnen daardoor niet iedereen volledig en uitgebreid te woord staan.

Bij acuut gevaar of spoed bel je het alarmnummer 112.

Is het niet acuut, neem dan contact op met 0900-8844.

 

 

 

 

Tags

CiarameldingStormStormschadeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top