Skip to content

Lid worden van Toerclub de Kampioen

10 februari 20202 minute read

U kunt op ieder gewenst moment direct lid worden van Toerclub de Kampioen, de toerfietsvereniging van Wassenaar, Voorschoten en inmiddels verre omstreken. Een zonnig humeur, het bezit van een racefiets, een valhelm en enige conditie zijn verder de enige voorwaarden.

Maar u bent ook van harte welkom om in plaats daarvan eerst eens een maandje mee te rijden. Dan kunt u zelf beoordelen of ook u zich bij ons thuis voelt.

En als dat zo is, dan is het toezenden en invullen van het inschrijfformulier zo gedaan. Wij staan voortdurend open voor nieuwe aanwas en verjonging van het ledenbestand.
Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Leden betalen slechts € 60,00 per jaar. Als u dan aan 60 ritten deelneemt dan zijn de kosten € 1 per keer. Dat zijn nog eens prijzen.
Nieuwe leden, die gedurende het kalenderjaar lid worden, betalen natuurlijk alleen voor de resterende periode van dat jaar, met ingang van de eerste dag van de maand waarin men lid wordt.

De weekendritten vanuit Wassenaar (Jachtwerf Princehaven) starten in de wintermaanden zowel op zaterdag als op zondag pas om 09.30 uur. Onder het motto: een uurtje fietsen, kopje koffie, uurtje terug wordt er tussen de 50 en 70 kilometer afgelegd.

De starttijden voor de ritten op dinsdag; woensdag en donderdag vanuit Voorschoten (Sportinstituut Goederaad) blijven ongewijzigd, maar ook hier wordt de ritlengte aangepast aan de weersomstandigheden en (op woensdag) aan het tijdstip van de invallende schemering.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.

 

 

 

Tags

TC De KampioentoerfietsverenigingWassenaarWielrennen
Gerelateerde artikelen
Back To Top