Ga naar hoofdinhoud

‘Op ruimtereis’ met het YMCA Zomerkamp 2020

10 februari 20202 minute read

De kampleiding is al begonnen met de voorbereidingen voor het jaarlijkse zomerkamp van het YMCA Wassenaar. Het belooft weer een heel mooi jaar te worden. Dit jaar gaan ze namelijk op ruimtereis!!

Zij organiseren al 43 jaar een week zomerkamp voor kinderen vanaf 8 tot en met 14 jaar. Zo zijn ze jaren in Apeldoorn en Harfsen geweest en sinds 2017 staan ze in Nunspeet. Op dit kampterrein verblijven alle kinderen gezellig samen in verschillende tenten en kookt de leiding elke avond iets lekkers voor iedereen.

Deze week staat bol van de activiteiten voor elk wat wils. Zo zijn er bosspelen, creatieve uurtjes, gezamenlijke spellen, kampvuur en nog veel meer! Buiten alle spellen om zijn is er ook dagjes uit en natuurlijk een dagje naar het zwembad. Daarbij is er genoeg tijd om met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes te spelen.

Wat is er leuker dan in de zomer met je leeftijdsgenootjes je eigen mooie bungalowtent te mogen hebben waar je een hele week in mag verblijven. De tent mag je helemaal zelf inrichten naar eigen smaak. Overdag kan je natuurlijk andere kinderen uitnodigen om wat gezelligs te doen.

’s Ochtends worden de kinderen gewekt volgens een schema en kan er onder de douche de laatste slaap uit de ogen worden gewreven voordat wordt begonnen met het ontbijt met melk of thee. ’s Middags ontbreekt de lunch natuurlijk niet en ’s avonds wordt er door de leiding een heerlijke maaltijd voorbereid.

Na het avondeten is de dag nog lang niet voorbij en is iedereen weer helemaal klaar voor de volgende activiteit in de avonduren. Na de vermoeiende dag is het tijd je slaapzak op te zoeken voor een welverdiende nachtrust.

Wil jij ook graag een onvergetelijke week met ons meemaken? Schrijf je dan snel in. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ymcawassenaar@planet.nl

Meisjes en jongens in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar zijn van harte welkom. De kampweek vindt plaats gedurende de eerste week van de zomervakantie wat dit jaar valt van zondag 19 juli t/m zaterdag 25 juli 2020. De kosten bedragen € 160,-

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.ymcawassenaar.nl

Tags

InschrijvenWassenaarYMCAZomerkamp
Gerelateerde artikelen
Back To Top