Ga naar hoofdinhoud

SVR-Vakantiebeurs in Vijfhuizen

16 februari 20203 minute read

“Zoek je eigen kampeerboer en -boerin uit.” Na goede ervaringen in voorgaande jaren is de “Expo Haarlemmermeer” in Vijfhuizen zaterdag 22 februari weer gastheer van vele duizenden recreanten.

Bij menigeen steken nu reeds de vakantiekriebels de kop op en worden plannen gesmeed voor de komende zomer. Voor hen die nog geen plannen hebben, is dit een prachtige gelegenheid om hun eigen kampeerboer en -boerin uit te zoeken op deze unieke SVR-Vakantiebeurs.

Boerengastvrijheid

Op deze SVR-Vakantiebeurs kan iedereen bij ruim 350 stands met boeren/boerinnen uit binnen- en buitenland daadwerkelijk “zijn eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken”. Een voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden boerengastvrijheid bij de SVR is de gratis toegang voor SVR-donateurs, de lage entreeprijs van € 5.00 p.p. voor andere belangstellenden en het gratis parkeren voor iedereen. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op het winnen van een gratis vakantie of van kampeerattributen die door de standhouders beschikbaar worden gesteld. De beurs is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor kinderen ook van alles te beleven

Natuurlijk is kamperen op SVR-campings ook superleuk voor gezinnen met jonge kinderen. Op boerderijcampings zijn er natuurlijk de dieren, skelters, trampoline, zandbak en nog veel meer, waar ze zich heerlijk mee kunnen vermaken.

Ook op deze beurs speciale aandacht voor de kinderen. Er zijn twee “Klaunies” aanwezig die de kinderen gaan vermaken. Bovendien de kuikentjes van het Pluimveemuseum Barneveld en de Expowagen van de Vereniging “Het Ree”, met alle informatie en films over de reeënpopulatie in Nederland. Neem dus gerust uw kinderen/kleinkinderen mee.

Voor ieder wat wils

Ook in 2020 bieden tweeduizend SVR-campings in binnen- en buitenland, gerund door boeren en particulieren, iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past.

Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever een zomerhuisje of een gedeelte van de boerderij? De SVR heeft voor ieder wat wils. En dat alles tegen zeer betaalbare tarieven!

50-jarig Jubileum

Dit jaar zal er op alle SVR-Vakantiebeurzen ruim aandacht worden besteedt aan het 50-jarig bestaan van de SVR in september van dit jaar. Alle aanwezige donateurs kunnen op de beurzen een leuk presentje ophalen dat een blijvende herinnering zal vormen aan ons 50-jarige bestaan. Ook kunnen mensen meer informatie krijgen over het in september te organiseren SVR-jubileumweekend, waar tal van artiesten en koren zullen optreden om ook dit jubileum tot een onvergetelijk weekend te maken.

Kom ook naar Vijfhuizen en bezoek deze SVR-Vakantiebeurs; grote kans dat u dit jaar uw vakantie viert op het erf van de SVR-kampeerboer.

Tags

Kamperen bij de boerSVRVakantiebeurs
Gerelateerde artikelen
Back To Top