Skip to content

Inschrijven voor de sport- en speldagen

17 februari 20202 minute read

Zaterdag 7 maart van 10.00 – 11.30 uur is de enige mogelijkheid om kinderen in te schrijven voor de Wassenaarse sport- en speldagen. De inschrijving is op de locatie Scouting Van Woesik, Duivenvoordelaan 560. Inschrijving is mogelijk voor Wassenaarse kinderen van de basisschool die nu in groep 3 t/m 8 zitten. Een speciaal programma is er voor de jongeren van de klassen 1, 2 en 3 van de middelbare scholen. Inschrijfformulieren liggen bij alle scholen én zijn ook te downloaden op de website www.spelenderwijswassenaar.nl. Contante betaling ter plaatse is vereist.

3 dagen plezier
De sport- en speldagen zijn op 24, 25 en 26 augustus. Alle kinderen worden ingedeeld in teams van ongeveer 12 kinderen met 2 leiding. Je kunt bij de inschrijving een vriendje of vriendinnetje opgeven, waar je dan bij wordt ingedeeld in het team. Samen met jullie team is er van alles te beleven. In het zwembad, op de survivalbaan, tijdens het varen en tijdens vele spellen en enkele sporten. Je komt gegarandeerd iedere dag thuis met mooie verhalen. De pinkies (groep 3 -4) betalen € 30,=, de stuiters (groep 5-6) € 40,=, de bonken (groep 7-8) € 45,= en de megabonken betalen voor de 3 avontuurlijke dagen slechts € 55,=. Leergeld Wassenaar biedt aan kinderen die bij de stichting ingeschreven staan ook de mogelijkheid om mee te doen. Deze gezinnen ontvangen via Leergeld bericht over de aanmelding.

Voorbereidingen
Direct na de inschrijving gaat de staf aan de slag. Al snel komen we tot leuke ideeën. Voor de spellen knutselen we zelf iets in elkaar. Voor de sporten benaderen we verenigingen. Zo gaan we onder professionele begeleiding van de duikvereniging van WZK duiken met zuurstof in het Sterrenbad. De grote attracties worden ingehuurd, maar ook vinden we het leuk om survivalonderdelen zelf op te bouwen. De grotere kinderen stappen een dagje in de bus naar Poldersport de Kwakel, wat garantie is voor groot succes.

Poldercross
Op vrijdag 3 juli is de poldercross. Over een afstand van 4 km gaan we ook dit jaar weer 40 keer door een sloot. Een geweldige uitdaging voor recreanten, voor snelle jongens en meiden, maar zeker ook voor ouders met kinderen. Nieuw dit jaar is de uitdaging voor teams van 5 tot 10 personen. Raadpleeg voor meer informatie de website www.spelenderwijswassenaar.nl. De foto’s van vorige jaren geven de beste informatie. Ook voor de poldercross is de aanmelding op 7 maart bij Van Woesik.

Tags

SpelenderwijsSport- en speldagenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top