Skip to content

De website van Toerclub De Kampioen

18 februari 20202 minute read

De website www.tcdekampioen.nl is de website van Toerclub De Kampioen; de toerfietsvereniging van Wassenaar, Voorschoten en verre omstreken is niet alleen opgezet voor de leden maar is ook ons uithangbord voor de buitenwereld.

Op de website treft u, naast de informatie over onze ritten en onze toerfietsvereniging allerhande informatie aan die handig en nuttig kan zijn; bijvoorbeeld voor het onderhouden en repareren van uw racefiets. 

Elders op de website, namelijk in het gedeelte “De Fiets, aanschaf” vindt u op de pagina’s Racefiets kopen en Tweedehands racefiets kopen veel informatie over de aanschaf van een nieuwe of gebruikte racefiets.

En in het gedeelte “Ook nuttig” vindt u nog veel meer informatie die u op en rond de fiets van pas kan komen, zoals een verklarend Wieler Woordenboek met meer dan 325 relevante termen, uitdrukkingen en begrippen (het grootste Nederlandstalige overzicht op internet), een pagina met diverse Verzetten tabellen, twee pagina’s over het waaierrijden en vijf pagina’s met een overzicht van ruim 100 recent verschenen en binnenkort te verschijnen Wielerboeken.
En fietsen doen we ook nog: de weekendritten vanuit Wassenaar (Jachtwerf Princehaven) starten in februari zowel op zaterdag als op zondag pas om 09.30 uur. Onder het motto: een uurtje fietsen, kopje koffie, uurtje terug wordt er tussen de 50 en 70 kilometer afgelegd.

De starttijden voor de ritten op dinsdag; woensdag en donderdag vanuit Voorschoten (Sportinstituut Goederaad) blijven ongewijzigd, maar ook hier wordt de ritlengte aangepast aan de weersomstandigheden en (op woensdag) aan het tijdstip van de invallende schemering.
Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.

 

Tags

TC De KampioentoerfietsverenigingWassenaarWielersport
Gerelateerde artikelen
Back To Top