Skip to content

De Openingsrit van Toerclub De Kampioen

24 februari 20202 minute read

Op zaterdag 29 februari start Toerclub De Kampioen, de toerfietsvereniging van Wassenaar, Voorschoten en verre omstreken, het “zomer” fietsseizoen met een rit van 50 à 70 km. De rit begint om 09.00 uur bij onze startlocatie Jachtwerf Princehaven aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar en wordt onderbroken voor koffie met gebak. Op zondag 1 maart wordt een kampioenrit van 60/70 km gereden, met dezelfde starttijd en -plaats.

Een aantal fietstochten in de komende periode:

– 29 februari: de Openingsrit; 70 km, het bestuur rijdt voor en zorgt voor de koffie met een puntje.
– 1 maart: Kampioenrit 50/70 km
– 7 maart: Kampioenrit 50/70 km
– 8 maart: de Rotterdamtocht; 90 km, beleef Rotterdam eens van een andere kant!
– 14 maart : Hollandse IJsseltocht; 90km, heerlijk toeren.
– 15 maart: Kampioenrit 50/70 km
– 21 maart: Kampioenrit 50/70 km
– 21 maart: de Joop Zoetemelk Classic, verschillende afstanden met start en finish in Leiden.

Al deze ritten met uitzondering van de Joop Zoetemelk Classic (nader bericht volgt nog) starten om 09.00 uur bij onze startlocatie Jachtwerf Princehaven aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar. Vanaf de Openingsrit op zaterdag 29 februari rijden wij elk weekeinde een kampioen rit van zo’n 60 tot 70 km en een langere rit. Rijden we het ene weekeinde op zaterdag de kampioen rit en op zondag de lange, dan wordt dat het volgende weekeinde zoveel mogelijk omgedraaid.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.

Tags

FietsseizoenTC De KampioenWassenaarWielersport
Gerelateerde artikelen
Back To Top