Skip to content

Rotterdamtocht bij Toerclub De Kampioen

2 maart 20202 minute read

Op zondag 8 maart fietst Toerclub De Kampioen, de toerfietsvereniging van Wassenaar, Voorschoten en wijde omtrek de Rotterdamtocht. Een bijzonder leuke tocht via Delft langs de Schie naar Europa’s grootste havenstad. Dit jaar is de tocht weer wat anders dan de vorige jaren; de voorrijder heeft er een extra lusje door een nieuw deel van Rotterdam in aangebracht.

Een aantal (weekend) fietstochten in de komende periode:

– 7 maart: Kampioenrit 50/70 km
– 8 maart: de Rotterdamtocht; 90 km, beleef Rotterdam eens van een andere kant!
– 14 maart : Hollandse IJsseltocht; 90km, heerlijk toeren.
– 15 maart: Kampioenrit 50/70 km
– 21 maart: Kampioenrit 50/70 km
– 21 maart: de Joop Zoetemelk Classic, verschillende afstanden met start en finish in Leiden.
– 22 maart: Kampioenrit 50/70 km
– 28 maart: Kampioenrit 50/70 km
– 29 maart: Rondje Ringvaart

Al deze (weekend) ritten met uitzondering van de Joop Zoetemelk Classic (nader bericht volgt nog) starten om 09.00 uur bij onze startlocatie Jachtwerf Princehaven aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar.

Vanuit Voorschoten; Sportinstituut Goederaad starten wekelijks (dus het hele jaar door) drie ritten, te weten op dinsdag- en donderdagmorgen en woensdagmiddag. De dinsdag- en donderdagmorgengroep verzamelt daar om 09.30 uur en de woensdagmiddaggroep om 13.00 uur.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens een enorme hoeveelheid informatie over de aanschaf en het onderhoud van racefietsen en de toerkalender voor de rest van het jaar

Tags

TC De KampioentoerfietsverenigingWassenaarWielrennen
Gerelateerde artikelen
Back To Top