Skip to content

Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar over op alternatieve dienstverlening

17 maart 202036 second read

In verband met de sluiting van beide vestigingen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus, gaat Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar over op alternatieve dienstverlening: de Boekenservice.

Bibliotheekleden kunnen op afspraak materialen lenen en terugbrengen. Hiervoor kunnen zij een afspraak maken via www.obvw.nl. Indien het door fysieke omstandigheden niet mogelijk is om zelf naar de bibliotheek te komen, kunnen leden gebruik maken van de Thuisbrengservice. Vrijwilligers brengen de materialen dan aan huis. De bibliotheek wil haar capaciteit zoveel mogelijk beschikbaar houden voor mensen die het écht nodig hebben, maak daarom alleen gebruik van deze service als het echt niet anders kan.

Meer informatie op onze website www.obvw.nl, e-mail info@obvw.nl of telefonisch met Voorschoten 071 561 56 78 of Wassenaar 070 511 33 97.

 

boekenservicecorona

Tags

BoekenserviceCoronavirusOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top