Skip to content

Scouting de Paauw Wassenaar collecteert voor Jantje Beton

17 maart 202045 second read

In de week van 2-7 maart 2020 heeft Scouting de Paauw Wassenaar (Scouting de Paauw) haar eerste gezamenlijke activiteit gehad om geld op te halen voor het goede doel, Jantje Beton wel te verstaan.

Zowel Jantje als de scouting wil kinderen graag meer naar buiten krijgen. Bij scouting is dit misschien vanzelfsprekend, maar niet overal in Wassenaar. Met veel vrijwilligers zijn wij in de vrije avonduren langs de deuren in Wassenaar geweest om geld op te halen. De helft van de opbrengst is naar onze club gegaan en de andere helft is voor Jantje Beton. Online kunt u tot eind maart nog een donatie doen. jantjebeton.digicollect.nl/scouting-de-paauw. Een groot dank je wel namens Jantje Beton en scouting de Paauw voor uw gulle giften. Wij zijn hier heel blij mee. Benieuwd wat scouting de Paauw doet? Kijk dat eens op onze website www.scoutingdepaauw.nl of volg ons op sociale media.

Tags

CollecteJantje BetonScouting de PaauwWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top