Ga naar hoofdinhoud

Vrijzinnigen NPB luiden komende woensdagen om 19.00 uur de klokken

18 maart 202037 second read

Alles is door de corona crisis ineens veranderd in ons leven.

Uitgaan, sporten even een terrasje pakken, het kan allemaal niet meer. Toch mag de hoop niet verloren gaan. Zo ontstond in de Paradijskerk in Rotterdam het idee voor ‘klokken voor hoop’. Dat is uitgegroeid tot een landelijk initiatief waaraan heel veel kerken meedoen.

De vrijzinnigen van de NPB hebben daar meteen gehoor aan gegeven. De Raad van Kerken Nederland heeft inmiddels alle kerken opgeroepen om woensdag om 19.00 uur de klokken te luiden als teken van ‘hoop en troost’. 

“We gaan met heel veel kerken drie weken lang onze klokken luiden op de woensdagen om 19.00 uur”, aldus predikant Tom Mikkers “Zo kunnen we ons ‘Liefs uit Wassenaar’ laten horen in deze bange tijden”.

Tags

Klokken voor hoopNPBVrijzinnigen
Gerelateerde artikelen
Back To Top