Skip to content
Wegafsluiting in Katwijk

Wegen naar kust afgesloten

22 maart 202057 second read

Wie vanmiddag naar de kust wilde rijden kreeg een teleurstelling te verwerken. Kustplaatsen als Zandvoort, Bloemendaal, Oostvoorne en Rockanje in Zeeland sloten de weg af voor het verkeer. Ook in Katwijk was dit het geval. In Scheveningen bleek afsluiting niet nodig te zijn vanwege het uitblijven van drukte. Dat lijkt ook bij de Wassenaarse Slag het geval te zijn geweest. 

Burgemeester Leendert de Lange deed vanochtend via social media nog wel een beroep op de inwoners van Wassenaar om zoveel als mogelijk thuis te blijven, niet massaal te gaan recreëren en de anderhalve meter afstand-richtlijn na te leven. Vanochtend werd ook een noodmelding verzonden via NL-Alert. 

De dagelijkse update van het RIVM gaf vandaag geen wijzigingen voor het aantal officiële besmettingen in Wassenaar. Dit aantal staat ook vandaag op (omgerekend) 5 besmettingen. In de regio is wel sprake van wijzigingen. De gemeente Voorschoten telt nu drie besmettingen. In Den Haag zijn sinds vandaag 47 officiële besmettingen geregistreerd. De gemeente Katwijk telt nu zes besmettingen terwijl de gemeente Leidschendam-Voorburg tien besmettingen telt. De gemeente Leiden, een stad met ruim 121.000 inwoners, telt net als gisteren 16 officiële besmettingen. 

 

 

 

Tags

BesmettingenCoronavirusWassenaarWegafsluiting
Gerelateerde artikelen
Back To Top