Skip to content
Fotocredit: Pixabay/Leo2014

Twee Wassenaarders met corona opgenomen in ziekenhuis

2 april 202042 second read

Er liggen twee plaatsgenoten in het ziekenhuis met een COVID-19 besmetting. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM

Sinds afgelopen dinsdag is het RIVM overgeschakeld op het vermelden van het aantal opgenomen patiënten per 100.000 inwoners per gemeente in het ziekenhuis. Voor Wassenaar komt dat neer op twee patiënten (7,6 per 100.000 inwoners). Tot dinsdag lag het aantal officieel bevestigde coronabesmettingen op zes besmettingen, maar dat aantal was in werkelijkheid waarschijnlijk veel hoger. 

In onze regio zijn de aantallen patiënten in het ziekenhuis per woonplaats als volgt. in Voorschoten zijn vijf inwoners opgenomen in het ziekenhuis. Voor Den Haag ligt dat aantal op 112 terwijl in Katwijk 11 inwoners met het coronavirus in het ziekenhuis. In Leidschendam-Voorburg ligt dat aantal op 8 patiënten en in Leiden zijn 18 inwoners met het coronavirus opgenomen in het ziekenhuis. 

Lees hier meer over het coronavirus. 

Tags

CoronavirusWassenaarZiekenhuisopname
Gerelateerde artikelen
Back To Top