Skip to content
Fotocredit: Pixabay/Leo2014

Toename aantal corona-slachtoffers in Wassenaar

17 april 202030 second read

Het officiële aantal patiënten uit Wassenaar dat met Covid-19 is opgenomen in het ziekenhuis is sinds gisteren ongewijzigd gebleven. Daarentegen is volgens de officiële registraties het aantal dodelijke slachtoffers toegenomen. Sinds vandaag zijn zeven Wassenaarders overleden aan het coronavirus. Dat betreurenswaardige aantal stond gistermiddag nog op drie.

Op basis van de update van het RIVM van vanmiddag is er sprake van 35 Corona-besmettingen in Wassenaar. Op deze pagina leest u meer over preventie, de veiligheidsmaatregelen en meer. De redactie hoopt dat bovengenoemde aantallen voor al onze lezers onverminderd een aanmoediging vormen om alle veiligheidsmaatregelen strikt in acht te nemen.

Tags

CoronacrisisWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top