Skip to content
Fotocredit: Pixabay/Leo2014

Opnieuw toename Wassenaarse Corona-slachtoffers

18 april 20202 minute read

Volgens de officiële registraties is het aantal dodelijke slachtoffers als gevolg van het coronavirus uit Wassenaar opnieuw toegenomen. Sinds vandaag zijn negen Wassenaarders overleden aan het coronavirus. Dat betreurenswaardige aantal stond gistermiddag nog op zeven en eergisteren op drie.

Op basis van de update van het RIVM van vanmiddag is er sprake van 37 Corona-besmettingen in Wassenaar. Het aantal Wassenaarders dat met het coronavirus in het ziekenhuis is opgenomen staat nog steeds op 8 patiënten. In de ons omliggende gemeenten laat de coronacrisis het volgende beeld zien: Voorschoten telt negen inwoners die in het ziekenhuis zijn opgenomen en 4 dodelijke slachtoffers. In Den Haag gaat het om 240 Hagenaars die met het Coronavirus in het ziekenhuis zijn opgenomen en 75 overlijdens als gevolg van het coronavirus. Vanuit Leidschendam-Voorburg zijn 20 inwoners met Covid-19 in het ziekenhuis opgenomen en zijn 5 dodelijke slachtoffers te betreuren. De gemeente Katwijk telt in dit kader 21 ziekenhuisopnames en zeven corona-slachtoffers.

De gemeente Leiden, tenslotte, telt 35 ziekenhuisopnames van inwoners met het Coronavirus onder de leden en telt 12 dodelijke slachtoffers. Ter vergelijking: gerekend per 100.000 ligt het percentage dodelijke slachtoffers in Leiden op 9,6 per 100.000 inwoners. Voor Wassenaar ligt het percentage per 100.000 inwoners op 34,3…

Lees hier meer informatie over het coronavirus in Wassenaar. Houd u aan de veiligheidsmaatregelen en blijf gezond! 

 

 

 

Tags

CoronacrisisSlachtoffersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top