Skip to content

Voorlopige dienstregeling OV 2021 regio Haaglanden bekend

18 april 202051 second read

Jaarlijks maken de vervoerders een vervoerplan waarin staat hoe bus, tram en metro gaan rijden in het komende jaar. Ze vormen de basis voor de nieuwe dienstregeling. Onlangs heeft de Metropoolregio Rotterdam Den Haag de concept vervoerplannen voor de dienstregeling 2021 van HTM, RET en EBS bekend gemaakt.

Uit de vervoerplannen 2021 valt op te maken dat binnen Wassenaar geen wijzigingen in de dienstregeling worden voorgesteld. EBS is wel voornemens om de route van lijn 43 in Leiden richting en vanaf Leiden Centraal te strekken via de Plesmanlaan en niet meer te stoppen bij de haltes op het Bio Science Park. De dienstregeling 2021 gaat van start op zondag 13 december 2020.

De vervoerplannen 2021 van de vervoerders kunt u via de gemeentelijke website downloaden.

Reageren tot en met 17 mei
Indien u wilt reageren op de vervoerplannen dan kunt u uw reactie tot en met uiterlijk 17 mei 2020 kenbaar maken door een e-mail te sturen naar verkeer@wassenaar.nl. Reageren per brief naar de gemeente is ook mogelijk. Richt uw brief aan Gemeente Wassenaar, t.a.v. Verkeer, Postbus 499, 2240 AL Wassenaar.

 

Tags

DienstregelingHaaglandenOpenbaar vervoerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top