Ga naar hoofdinhoud

Vanaf 29 april aanleveren goederen weer mogelijk bij de Stille Kracht

25 april 202029 second read

Vanaf woensdag 29 april is het weer mogelijk goederen in te brengen bij de loods van de Stille Kracht van Wassenaar, Rijksstraatweg 68. Dat kan ALLEEN op woensdag van 09:00-12:00 uur, want dan is er iemand aanwezig.

De goederen kunnen worden afgegeven op tafels die voor de loods zullen worden neergezet. Vrijwilligers van de Kracht zorgen er daarna voor dat de spullen binnen worden gezet. Het gaat dus ALLEEN om afgifte van goederen. Voor verkoop blijft de winkel voorlopig nog gesloten.

Via de site www.dekrachtvanwassenaar.nl en Wassenaarders.nl zal worden bericht wanneer ook de kringloopwinkel weer open gaat.

Tags

De Stille KrachtgoederenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top