Skip to content
archieffoto

Plein Musique schrapt concerten

28 april 202031 second read

Het verbod op evenementen als gevolg van het coronavirus treft ook Plein Musique. Het bestuur moet de optredens op zondag 23 augustus en zondag 30 augustus schrappen.

Het coronavirus leidt tot een onderbreking in een jaarlijkse muzikale tradtie die al zestien onafgebroken bestaat. Er is een kleine kans dat het in september toch nog komt tot een gratis openluchtconcert op het Burchtplein.

Plein Musique is geheel afhankelijk van vrijwilligers en sponsors. Die sponsors zijn Wassenaarse ondernemers, die nu de economische gevolgen ondervinden van de coronacrisis. Plein Musique doet er alles aan om de tradtie van gratis openluchtconcerten op vier zondagen in augustus en september voort te zetten.

Tags

AfgelastingPlein MusiqueWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top