Ga naar hoofdinhoud

Liefs uit Wassenaar

29 april 202046 second read

Zet de Burcht in het zonnetje op 3 mei. Wooncentrum voor ouderen De Burcht in Wassenaar staat centraal in ‘Liefs uit Wassenaar’ op 3 mei. Boudewijn van der Gronden, directeur van De Burcht is te gast bij predikant Tom Mikkers. Online gaan we met elkaar de bewoners van de Burcht in het zonnetje zetten.

Wat is liefst uit Wassenaar? Gezien de maatregelen in Nederland om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn kerkdiensten en activiteiten in ons kerkgebouw tot en met 1 juni afgelast. In plaats daarvan kunt u de komende weken online elke zondag luisteren naar een inspirerend programma getiteld ‘Liefs uit Wassenaar’. ‘Liefs uit Wassenaar’ is geen kerkdienst maar een programma waarin we elementen uit een dienst gebruiken.

Dit kan de muziek zijn, de overdenking, een mooi gedicht of een Bijbeltekst. Liefs uit Wassenaar” is live te beluisteren 10.30 uur op vrijzinniginwassenaar.nl. Teksten en programma zijn hier ook te lezen. Achteraf terugluisteren kan ook.

Tags

de BurchtVrijzinnig in WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top