Skip to content

Duurt te lang…

4 mei 202038 second read

Ondernemend Wassenaar (OW) heeft vernomen dat het wel acht weken kan duren, voordat een aanvraag voor een Tijdelijke Ondersteuning Zelfstandig Ondernemers (TOZO) of een andere regeling in het kader van de bestrijding van de economische gevolgen van de coronacrisis door de gemeente is afgehandeld. Bij andere gemeenten duurt het vaak aanzienlijk korter.

OW luidt hierover de noodklok. Veel zelfstandigen zitten nu al te springen om financiën en kunnen daarom onmogelijk bijna twee maanden wachten op geldelijke steun. Het OW-bestuur dringt er daarom bij de gemeente op aan alles in het werk te stellen de afhandeling van de aanvragen, die in Leidschendam geschiedt, te bespoedigen om nog meer leed te voorkomen. Daartoe is op zondag 3 mei een email verstuurd naar het college van Burgemeester en Wethouders van Wassenaar.

Tags

CoronaOndernemend WassenaarTijdelijke Ondersteuning Zelfstandig OndernemersTOZOWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top