Skip to content

Liefs uit Wassenaar

13 mei 202056 second read

Tom Mikkers preekt online op 17 mei. Wat gaan we doen deze zomer? Dat is het thema dit keer. Tom Mikkers gaat hierover in gesprek met voorzitter van de Vrijzinnigen NPB Wassenaar Karin Vogelaar.

Hoe gaan we na 1 juni concreet verder bij de Vrijzinnigen NPB Wassenaar? Welke plannen zijn er? Maar de vraag staat ook centraal ter bezinning. Wat is de betekenis van vakantie nu reizen minder vanzelfsprekend is? Hier gaat de overdenking over. Verder is er natuurlijk muziek en bespreken we inspirerende teksten.
Wat is liefst uit Wassenaar?

Gezien de maatregelen in Nederland om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn kerkdiensten en activiteiten in ons kerkgebouw tot en met 1 juni afgelast. In plaats daarvan kunt u de komende weken online elke zondag luisteren naar een inspirerend programma getiteld ‘Liefs uit Wassenaar’. ‘Liefs uit Wassenaar’ is geen kerkdienst maar een programma waarin we elementen uit een dienst gebruiken. Dit kan de muziek zijn, de overdenking, een mooi gedicht of een Bijbeltekst.

Liefs uit Wassenaar” is live te beluisteren 10.30 uur op vrijzinniginwassenaar.nl. Teksten en programma zijn hier ook te lezen. Achteraf terugluisteren kan ook.

 

 

Tags

Liefs uit WassenaarNPBVrijzinnig in WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top