Skip to content

Vanaf maandag 18 mei opent de Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar weer haar deuren

17 mei 20202 minute read

Sinds maandag 16 maart maken alle leden gebruik van de alternatieve dienstverlening: de Boekenservice en Thuisbrengservice. Nu eindelijk na 9 weken mogen we onze leden weer in de bibliotheek ontvangen!

Vanwege de coronarichtlijnen openen we voorlopig alleen onze deuren voor leden om boeken te lenen en in te leveren. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de zitplaatsen, computers, koffiemachine, kopieer/printfaciliteit en toiletten. Kijk voor de openingstijden op www.obvw.nl

Vanaf maandag 18 mei hanteert onze bibliotheek een strikt deurbeleid. Er mogen maximaal 10 leden per keer aanwezig zijn in de bibliotheek. Dit betekent dat je verplicht bent om een winkelmandje te gebruiken en dat je zoveel mogelijk alleen naar de bibliotheek komt. Ben je iets minder zeker om met andere leden in de bibliotheek te zijn? Dan maak je gebruik van de ‘Bieb voor jezelf’-service. Op afspraak mag je dan 20 minuten je boeken uitzoeken met in totaal maximaal 2 personen uit hetzelfde gezin. Kan je niet naar de bibliotheek komen? Maak dan gebruik van de Thuisbrengservice.

In onze bibliotheek is desinfecterende handgel aanwezig waarbij we verwachten dat iedere bezoeker hier bij binnenkomst gebruik van maakt. Ook is er desinfectiespray aanwezig om de winkelmandjes te desinfecteren. Onze medewerkers en vrijwilligers hebben een hesje aan waarmee we aandacht vragen om de 1,5 meter afstand te bewaren.

Vanzelfsprekend is dat je niet naar de bibliotheek komt als je zelf verkoudheidsklachten of griepverschijnselen hebt of als iemand uit jouw gezin dit heeft. En we vragen iedereen zich te houden aan de richtlijnen en de aanwijzingen van medewerkers en vrijwilligers op te volgen.
Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op telefonisch met Voorschoten 071 561 56 78 of Wassenaar 070 511 33 97 of via e-mail info@obvw.nl.
Filmhuis Wassenaar

Vanaf 1 juni gaat het filmhuis Wassenaar binnen de beperkingen van de corona maatregelen weer films vertonen. Op onze website kun je vanaf 25 mei het programma en de maatregelen vinden.

de bibliotheek mag weer open instagram

Tags

BibliiotheekOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top