Skip to content

Hardlopen in tijden van Corona (deel 3)

18 mei 20202 minute read

Deze week was het dan eindelijk zover. De trainingen bij hardloopgroep de Wassenaarse Slag zijn weer begonnen. Alhoewel de meeste trainers en lopers van de loopgroep de afgelopen periode gewoon door zijn blijven hardlopen, was het heerlijk om juist als groep weer gezamenlijk aan de slag te gaan. We lopen uiteraard wel in kleine groepjes zodat we goed afstand tot elkaar kunnen houden.

Voor iedereen die wat meer wil bewegen en wat fitter wil worden is dit een mooi moment om in actie te komen! En wat is dan beter dan hardlopen? Hardlopen is goed voor je conditie, je raakt de extra kilo’s weer kwijt, hardlopen werkt ontspannend en het is heerlijk om buiten in de natuur te lopen. Dus meld je aan of kom langs!

Bij Loopgroep de Wassenaarse Slag werken we met verschillende groepen die ieder op hun eigen niveau en onder leiding van een eigen trainer hardlopen en oefeningen gaan doen. Ook voor beginnende lopers is er een aparte groep.

Kijk voor meer informatie op de website van Loopgroep de Wassenaarse Slag (www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl) of stuur een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl. We lopen op dinsdag- en donderdagavond en vertrekken om 19.15 uur vanaf het parkeerterrein bij voetbalvereniging Blauw Zwart.

Op zondagmorgen vertrekken we 9.00 uur. Donderdag 21 mei op Hemelvaartsdag is er geen training. De eerste maand loop je gratis op proef mee. Loopgroep de Wassenaarse Slag is een gezellige kleinschalige hardloopvereniging met veel aandacht voor de individuele lopers.

Tags

HardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top