Skip to content

Voorlinden gaat weer open: ticketverkoop direct gestart

22 mei 20202 minute read

Vanaf 1 juni opent museum Voorlinden opnieuw de deuren van het museum. Gisterenavond is de online ticket voorverkoop gestart voor volgers van Voorlinden. Dit was direct een groot succes: in de eerste uren zijn er al meer dan 1.000 tijdsloten verkocht. Sinds afgelopen woensdag zijn de online tickets voor iedereen verkrijgbaar via tickets.voorlinden.nl ‘Voorlinden staat voor rust en ruimte. Door de optimale spreiding en het toelaten van slechts kleine aantallen bezoekers is Voorlinden dé plek voor een comfortabel bezoek.’, aldus directeur Suzanne Swarts.

Voorlinden heropent met Rendez-Vous

Wanneer Voorlinden op 1 juni haar deuren opent, is in het museum een nieuwe tentoonstelling te zien: Rendez-Vous. In deze selectie uit de eigen collectie staat de ontmoeting centraal: tussen Voorlinden en haar bezoekers, tussen kunst en kijker en tussen kunstenaars en hun werken onderling.

Wat deze werken bindt, is hun zintuiglijkheid: ze vragen je hen te naderen en je te laten overweldigen door hun geuren, geluiden en bewegingen. Alleen een fysieke ontmoeting vertelt je wat hen zo bijzonder maakt: ze laten je voelen wat het betekent mens te zijn.

Rendez-Vous bevat werk van onder anderen Etel Adnan, Francis Alÿs, Oliver Beer, John DeAndrea, Berlinde De Bruyckere, Erik Dietman, Tracey Emin, Leandro Erlich, Lara Favaretto, Dan Flavin, Anya Gallaccio, Shilpa Gupta, William Kentridge, Guillermo Kuitca, Maha Malluh, Jacco Olivier, Pablo Picasso, Abraham Poincheval, Jeff Wall en Jonas Wood.

Tags

Museum VoorlindenRendezVousTentoonstellingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top